Καγκελάρι στα Κουκούλια Άρτας

.

Μπομπότα 2



Συστατικά:
  • 3 ποτήρια του νερού αλεύρι καλαμποκιού
  • 6 ποτήρια του νερού χλιαρό νερό
  • 1/2 ποτήρι του νερού λάδι
  • Χυμός από 3 πορτοκάλια
  • Ξύσμα από 3 πορτοκάλια
  • 1 ποτήρι σταφίδες μαύρες ή σουλτανίνα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
  • 1 κουταλάκι γαρύφαλλο τριμμένο
  • 1/2 κουταλάκι κανέλα
  • λίγο αλάτι

Οδηγίες:
Σε μια λεκάνη, ρίχνουμε το καλαμποκάλευρο και το χλιαρό νερό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί το καλαμπόκι.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και τα υπόλοιπα υλικά
Όταν το μίγμα πήξει το αδειάζουμε σε ένα ταψάκι αφού πρώτα το έχουμε λαδώσει και το ψήνουμε περίπου για 1 ώρα μέχρι να ροδίσει.


Καλή σας όρεξη...



πηγή εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...